Στενός κορσές στον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος

 

Ο Πανιώνιος νίκησε στο μίνι αθηναϊκό ντέρμπι τον Ατρόμητο με 2-1 στη Νέα Σμύρνη και παρέμεινε στο κυνήγι του Ολυμπιακού, καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε απέχει έξι βαθμούς. Οι ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν είναι πολλές, αλλά είναι υπαρκτές…

Το πιο σημαντικό είναι ότι διατήρησε τη διαφορά από τους διώκτες του και απέδειξε πως αν δεν πάρει το πρωτάθλημα και μπει στα Play Off θα είναι διεκδικητής της δεύτερης θέσης και του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Μασούρας που εσχάτως σκοράρει συχνά βρήκε και πάλι δίχτυα, αυτή τη φορά με πανέμορφο σουτ στην κίνηση στο 26’, σε ένα σημείο που ο Πανιώνιος πίεζε και είχε ήδη χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γεσίλ (η μία δοκάρι). Στο 52’ έγινε το 2-0 όταν ο κορυφαίος του Πανιώνιου Μασούντ βρήκε τον Μπεν και εκείνος έδειξε για μία ακόμη φορά την εκτελεστική του δεινότητα. Ένα τέταρτο αργότερα (στο 67’) ο Ντιγκινί έκανε το 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα που ήταν μία πραγματική διαφήμιση για το άθλημα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτη, Βλάχο, Ρισβάνη, Γκιοατά, Τασουλή, Σιώπη, Κόρμπο, Μασούρα (75’ Σαββίδης), Μασούντ, Γεσίλ (68’ Λάμπρου), Μπεν (81’ Ταποκό).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κιβρακίδης (68’ Πλατέλλας), Λαζαρίδης, Παντελιάδης, Μανιάτης, Μπάγκα (59’ Τόνσο), Ούμπιδες, Κυριακίδης, Ντιγκινί, Λε Ταλέκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα