Στη φυλακή ο Σεμέδο της Βιγιαρεάλ για απόπειρα δολοφονίας

Η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει να σοκάρει την Ισπανία!

Μετά από δύο μέρες στο κρατητήριο, ο Πορτογάλος αμυντικός της Βιγιαρεάλ οδηγήθηκε, υπό τη συνοδεία αστυνομικών και δεμένος με χειροπέδες, στο δικαστήριο της Λιρία, στη Βαλένθια, προκειμένου να ακούσει το εις βάρος του κατηγορητήριο, με τον δικαστή να του απαγγέλλει, μεταξύ άλλων, κατηγορία για απόπειρα δολοφονίας και να διατάζει την άμεση φυλάκισή του, χωρίς εγγύηση!

Ο 23χρονος κατηγορείται, επίσης, για επίθεση ληστεία, παράνομη κράτηση και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων.

Ο στόπερ του «κίτρινου υποβρυχίου», για τον οποία «έσκασε» 14 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (20/2), με τις κατηγορίες για ένοπλη επίθεση και βιαιοπραγία εναντίον ενός άντρα, αλλά και ληστεία.

Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Las Provincias», το θύμα κατήγγειλε τον Πορτογάλο και δύο συνεργούς του την περασμένη Δευτέρα (12/2), αναφέροντας πως τον έδεσαν, τον χτύπησαν και τον έκλεισαν στο σαλέ του Σεμέδο. Παράλληλα, του πήραν το κλειδί του δωματίου του, με σκοπό να κλέψουν χρήματα ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν.

Το θύμα είχε μελανιές στο σώμα, ενώ έκανε λόγο και για δύο πυροβολισμούς, με στόχο να τον τρομοκρατήσουν -θόρυβο που επιβεβαίωσαν ότι άκουσαν και γείτονες.

Το, πραγματικά, εντυπωσιακό είναι ότι ο Σεμέδο απασχολεί τις Αρχές για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, με τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ να μην μπορούν να πιστέψουν τι τους βρήκε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα