Στο… DNA της οικογένειας Λούα Λούα τα… ακροβατικά!

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας βρίσκεται και πάλι το όνομα… Λούα Λούα, όχι για κάποιον αρνητικό λόγο, αλλά για τα… ακροβατικά που καταφεύγουν όταν πετυχαίνουν γκολ!

Όπως φαίνεται, η… κωλοτούμπα βρίσκεται στο… DNA της οικογένειας. Ο Λομάνα Λούα Λούα προκαλούσε ντελίριο στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τους εντυπωσιακούς τρόπους που πανηγύριζε τα τέρματά του, όμως ο αδερφός του, Καζένγκα Λούα Λούα δεν… υπολείπεται στις ακροβατικές του ικανότητες!

Ο Καζένγκα ανήκει στην αγγλική Μπράιτον και έγινε θέμα στα αγγλικά Media για τις εντυπωσιακές του εναέριες κωλοτούμπες. Ο Κογκολέζος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως έχει δεχθεί τις παρατηρήσεις του προπονητή του, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να τον εμποδίσει κανένας να το κάνει. «Αυτός είναι ο τρόπος που πανηγυρίζω…», δήλωσε με έμφαση.

Όταν αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο αδερφό του, Λομάνα, είπε: «Μάλλον είναι στο οικογενειακό μας αίμα αυτός ο τρόπος. Συμβαίνει πάντα». Ο Γκαζένγκα ανάρρωσε μετά από δέκα εβδομάδες λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντέρμπι Κάουντι τον χαροποίησε ιδιαίτερα και το… τίμησε με τον γνωστό του τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα