Συμβιβασμός αλλιώς χανόμαστε!

Πολύ θα ήθελαν στον Παναθηναϊκό να σύρουν τον Μάρκους Μπεργκ στα δικαστήρια, να του «κρεμάσουν το δελτίο», να τον κρατήσουν στην εξέδρα, να του τελειώσουν την καριέρα, αλλά δεν γίνεται.

Δεν είναι εποχές για τέτοιες τακτικές, καθώς οι «πράσινοι», έστω κι αν αισθάνονται ότι έχουν δίκιο, χρειάζονται απαραιτήτως ρευστό και μόνο αν τα βρουν με τους Άραβες μπορούν να βγάλουν τη χρονιά. Είναι ελάχιστα τα προσδοκώμενα έσοδα, ακόμη κι αν μπει η ομάδα στους ομίλους του Europa League, που δεν γίνεται αλλιώς.

Στην ΠΑΕ θεωρούν πως δεν υπάρχει ληξιπρόθεσμο χρέος προς τον Μπεργκ και ως εκ τούτου, κάθε «τράβηγμα» στη FIFA, στο CAS ή σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο θα τους δικαιώσει, αλλά το ζητούμενο δεν είναι η δικαίωση, αλλά τα χρήματα.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, οι πράσινοι θα είναι ικανοποιημένοι αν αποσπάσουν 4.000.000 ευρώ από την Αλ Αΐν, αλλά αυτό που τους ανησυχεί είναι ότι οι Άραβες δεν ανεβαίνουν πάνω από τα τρία. Η υπόθεση έχει λίγο ακόμη ζουμί…

Την ίδια ώρα, υπάρχει πάντα στα υπόψη το ενδιαφέρον της Μπεσικτάς για το Μολέδο και αν η προσφορά αγγίξει τα 2.000.000 ευρώ, τότε ίσως υπάρξει κουβέντα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα