Σύμπτωση απόψεων Θεοδωράκη και Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία

Διεξοδική συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη δημιουργία του νέου ενιαίου φορέα στον προοδευτικό χώρο, είχε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του στη Σεβαστουπόλεως ο Σταύρος Θεοδωράκης με τους εκπροσώπους των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία», Νίκο Διακουλάκη, Παναγιώτη Ιωακειμίδη και Γιάννη Τούντα. Στη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε συμφωνία για την ανάγκη να καταβληθεί κάθε προσπάθεια διεξαγωγής εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου κόμματος, παράλληλα με τις παραδοσιακές κάλπες. Επίσης, υπήρξε σύμπτωση απόψεων για την ανάγκη ο φορέας που θα δημιουργηθεί να είναι πραγματικά νέος και να εκφράζει το σύνολο των δυνάμεων του χώρου και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη διαδικασία συγκρότησής του, πριν και μετά την εκλογή του αρχηγού. Στη συνάντηση μετείχε και ο επικεφαλής του πολιτικού επιτελείου του Σταύρου Θεοδωράκη, Δημήτρης Τσιόδρας.

Με τους παραγωγικούς φορείς

Σήμερα το απόγευμα ο επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα αποτελέσουν τα επίκαιρα ζητήματα όπως αναδεικνύονται από τους σημαντικότερους παραγωγικούς φορείς της χώρας και οι προοπτικές για τη συγκροτημένη ενίσχυση της εξωστρεφούς δραστηριότητας της ελληνικής οικονομίας με στόχο την αναπτυξιακή της πορεία.

Στη συνάντηση θα μετάσχουν εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων της χώρας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα