Τέρι: “Ζέσταινα τις λεκάνες των αποδυτηρίων!”

Φοβερές δηλώσεις έκανε ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, αναφερόμενος στα πρώτα του χρόνια στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Βρετανός αμυντικός είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι το πρώτο διάστημα στην ομάδα του Λονδίνου ήταν χρήσιμος μόνο και μόνο για να ζεσταίνει την παγωμένη λεκάνη στις τουαλέτες των αποδυτηρίων και για να φτιάχνει τσάι και καφέ: «Έκανα τα πάντα για τους μεγαλύτερους παίκτες. Τους έφτιαχνα τσάι και καφέ, έκανα ακόμα και ανόητα πράγματα όπως το να κάθομαι στη λεκάνη της τουαλέτας για να τους τη ζεσταίνω τις κρύες μέρες του χειμώνα στο προπονητικό κέντρο! Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μια διαδικασία που όλοι οι νεαροί παίκτες θα πρέπει να περάσουν για να εξελιχθούν».

Ο Τζον Τέρι μίλησε και για τη σχέση που είχε με τον παλιό αστέρα της Τσέλσι, Ντένις Γουάιζ: «Καθάριζα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Ήθελε να λάμπουν, οπότε έπρεπε να τα φροντίζω καλά. Μερικές φορές μου έδινε χαρτζιλίκι. Κάθε φορά που σκόραρε έπαιρνα 25 λίρες, που αποτελούσε τον μισό εβδομαδιαίο μισθό μου τότε. Παρακαλούσα να μας έδιναν πέναλτι για να σκοράρει και να πληρωθώ”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα