Τον πρίγκιπα George απειλεί το Ισλαμικό Κράτος

Στο στόχαστρο πλέον του Ισλαμικού Κράτους μπαίνει και ο πρίγκιπας George (ο 4χρονος γιος του  πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον).«Ούτε η βασιλική οικογένεια θα μείνει ήσυχη», γράφουν στο μήνυμα τους οι τζιχαντιστές προκαλώντας πανικό στη Βρετανία.

Το ψυχρό αυτό μήνυμα, μάλιστα, φέρεται ότι συμπεριελάμβανε επίσης λέξεις από ένα τζιχαντιστικό τραγούδι που μεταφράζεται ως «Όταν ο πόλεμος έρχεται με τη μελωδία των σφαιρών, κατεβαίνουμε με δυσπιστία, επιθυμώντας αντίποινα». Μία έρευνα της Daily Star αποκάλυψε τα αυτά τα μηνύματα και οι ειδικοί ασφαλείας δήλωσαν ότι ήταν κρίσιμο να παρακολουθήσουν την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η εφαρμογή Telegram χαρακτηρίστηκε ως «έδαφος αναπαραγωγής» για τρομοκράτες όταν εξτρεμιστές του ISIS πίσω από τις επιθέσεις του Παρισιού το 2015 χρησιμοποίησαν την κρυπτογραφημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για να διαδώσουν την προπαγάνδα. Οι απειλές που έγιναν είναι προς το πρόσωπο του πρίγκιπα George και το φερόμενο μήνυμα είχε επίσης την διεύθυνση του σχολείου του μικρού πρίγκιπα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ISIS απειλεί ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Οι άνθρωποι που εργάζονται στο σχολείο του πρίγκιπα George, Thomas Battersea, έχουν ήδη εκφράσει ανησυχίες για την ασφάλειά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα