Μετά τις περιπέτειες του Καρόλου και τις Κειτ… κάτι αλλάζει στο μυαλό του Χάρι

"Θέλει να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του. Σκέφτεται να γυρίσει στη Βρετανία", λέει πηγή από το περιβάλλον του

Σε αναμμένα κάρβουνα φαίνεται πως κάθεται ο πρίγκιπας Χάρι στις Ηνωμένες Πολιτείες την ώρα που μέλη της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer που επικαλείται πηγή που είναι κοντά στον μικρότερο γιο του βασιλιά Κάρολου, ο Χάρι θέλει να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του.

Εν μέσω των ανησυχιών για τον πατέρα του και τη νύφη του η πηγή υποστηρίζει ότι ο Χάρι σκέφτεται ακόμα και να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει ότι είναι βαθιά συγκινημένος τόσο με τον πατέρα του όσο και με την Κέιτ και είναι έτοιμος μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ να προσφέρουν τη βοήθεια και την υποστήριξή τους.

«Ο Χάρι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Παρόλο που έχουν συμβεί πολλά, στιγμές όπως αυτή του υπενθυμίζουν ότι η ζωή είναι μικρή και η οικογένεια είναι σημαντική», είπε η πηγή για να συνεχίσει: «Σκέφτεται πλέον τα πράγματα διαφορετικά και εξακολουθεί να τρέφει βαθιά αγάπη για τον πατέρα και τη νύφη του. Δεν θα δίσταζε να γυρίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βοηθήσει».

Ωστόσο, φαίνεται ότι η συνάντηση αυτή αποκλείεται να πριν από την επέμβαση του βασιλιά. Αφού ο Χάρι εξομολογήθηκε ότι ένιωθε «νοσταλγία» στο Montecito της Καλιφόρνια είπε στη σειρά του στο Netflix: «Μου λείπει το Ηνωμένο Βασίλειο, μου λείπουν οι φίλοι μου». Οι Σάσεξ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια το 2020.

Τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η πριγκίπισσα Κέιτ βρίσκονται στο νοσοκομείο, με την Κέιτ να αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιά και τον Κάρολο να πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για τον προστάτη.

Η Σάρα Φέργκιουσον έχει επίσης διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος, που ανακαλύφθηκε μετά την αφαίρεση αρκετών ελιών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα