«Το ημερολόγιο της Κέιτ είναι άδειο για φέτος»: Ίσως καμία δημόσια εμφάνισή της μέσα στο 2024

Το Παλάτι του Κένσινγκτον γνωρίζει πως μία παρατεταμένη απουσία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας

Η Κέιτ Μίντλετον ενδέχεται να μην πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση μέσα στο 2024, σύμφωνα με πηγή πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια.

Αυτός ο ισχυρισμός προέρχεται από πηγή που μίλησε στον ιστότοπο DailyBeast.com και αποκάλυψε ότι «το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανίζεται δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η πηγή σημειώνει επίσης ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον γνωρίζει πως μία παρατεταμένη απουσία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας.

«Δεν θα απέκλεια άλλο βίντεο της Κέιτ που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της. Αυτός αποδείχτηκε ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσει μακριά τους συνωμοσιολόγους» ανέφερε.

Η Κέιτ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, φέρονται να σχεδιάζουν να περάσουν τις οικογενειακές διακοπές στο εξοχικό τους σπίτι στο Σάντρινγκχαμ.

«Το ”κλειδί” για εκείνη (Κέιτ) τώρα είναι να αποφεύγει κάθε είδους στρες ή άγχους. Θα πάνε στο Σάντρινγκχαμ αφού ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά».

«Ο λεγόμενος ”κύκλος εμπιστοσύνης” είναι μικροσκοπικός», πρόσθεσε η πηγή. «Έχει περιτριγυριστεί από την Κάρολ και τον Μάικλ, ενώ και η αδελφή της, Πίπα, και ο Τζέιμς είναι προφανώς δίπλα της. Είναι μια απίστευτα δεμένη οικογένεια και η Κέιτ αισθάνεται απόλυτη αυτοπεποίθηση βασιζόμενη σε αυτούς. Ήταν εκεί επί δεκαετίες και δεν την απογοήτευσαν ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα