Το «τριφύλλι» άνθισε το φετινό καλοκαίρι!

Με την απόκτηση των Ράσμους Θελάντερ και Σέρχιο Σάντσεθ ολοκληρώνεται ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, ικανοποιώντας το αίτημα του Γιάννη Αναστασίου να έχει συμπληρωθεί το παζλ με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τόσο ο Δανός αμυντικός της Άαλμποργκ, όσο και ο Ισπανός της Μάλαγα, αναμένονται στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Ο Θελάντερ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και ο Σάντσεθ τριετές.

Σε κάθε περίπτωση, το ρόστερ του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει «κλείσει» και μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση, ή αν παραχωρηθεί κάποιος παίκτης σε ομάδα του εξωτερικού, θα κινηθεί το… σύστημα για την επόμενη μεταγραφή.

Μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί η περίπτωση του Χάρη Μαυρία. Η Σάντερλαντ, στην οποία ανήκει, μείωσε τις απαιτήσεις της, ωστόσο το επιτελείο του «τριφυλλιού» εξακολουθεί να πιέζει για ακόμη χαμηλότερο κόστος. Ο διεθνής παίκτης που προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, καθώς δεν υπολογίζεται στα αγωνιστικά πλάνα των Άγγλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα