Φουλάρει για Μάντζαρη ο Παναθηναϊκός!

Μετά τον φετινό τίτλο ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να… αρπάξει και τον Βαγγέλη Μάντζαρη από τον Ολυμπιακό, κάτι που είχε επιχειρήσει ξανά πριν από τρία χρόνια χωρίς επιτυχία.

Το συμβόλαιο του διεθνή πλέι μέικερ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και ο 27χρονος ως free agent θα μπορεί να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό στη θέση «1» και να συνεργαστεί ιδανικά με τον Νικ Καλάθη. Οι δυο τους γνωρίζονται από την Εθνική Ομάδα, στην οποία κάνουν το… ίδιο πράγμα: μοιράζονται τον χρόνο στη θέση. Παράλληλα, θα είναι ένα μεγάλο «συν» για την ελληνική βάση των νταμπλούχων, ενώ θα αποτελέσει και ένα σημαντικό πλήγμα για τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις στην υπόθεση δεν αποκλείεται να είναι πολύ γρήγορες. Ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει… όλα για να πείσει τον Μάντζαρη να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η πρόταση του «τριφυλλιού» θα είναι καλύτερη από αυτή των Πειραιωτών. Επομένως, είναι ζήτημα του παίκτη το τι θα επιλέξει να κάνει στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται στην καλύτερή του ηλικία και φέτος παρουσιάστηκε ανεβασμένος. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές και στα δύο «στρατόπεδα» των «αιωνίων», καθώς για τον μεν Ολυμπιακό θα… σπάσει η ελληνική αλυσίδα, από την οποία θα φύγει ένας πολύτιμος κρίκος, ενώ για τον δεν Παναθηναϊκό θα γίνει μια ποιοτική προσθήκη που θα τον δυναμώσει σε πολλά επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα