«Χρυσώνει» τον Σίγκλετον!

Αποφασισμένος να κρατήσει στον Αθήνα τον Κρις Σίνγκλετον είναι ο Παναθηναϊκός, κάτι που αποδεικνύει η σούπερ προσφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Αμερικανό σέντερ που προβλέπει απολαβές 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων για διετές συμβόλαιο.

Στην ίδια πρόταση περιλαμβάνεται ακόμη buy out ύψους 2 εκατομμυρίων μετά το τέλος της πρώτης χρονιάς και ποσοστό μεταπώλησης 25%, το οποίο θα πάρει ο ίδιος ο αθλητής σε περίπτωση που πουληθεί σε άλλη ομάδα.

Μ’ αυτό τον τρόπο οι «πράσινοι» δείχνουν ξεκάθαρα πως θεωρούν τον Σίνγκλετον αναπόσπαστο κομμάτι του «κορμού» και κάνουν κίνηση-ματ σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν.

Είναι μια πρόταση 500.000 μεγαλύτερη σε σχέση με το προβλεπόμενο ποσό που αναφέρεται στο υπάρχον συμβόλαιο και 700.000 περισσότερα απ’ όσα εισέπραξε ο Σίνγκλετον για την πρώτη χρονιά της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό!

Η πρότασή τους είναι απόλυτα ανταγωνιστική των προτάσεων που έφτασαν από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, στις οποίες μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχει δώσει πέντε αρνητικές απαντήσεις μέχρι σήμερα, ένα ακόμη δείγμα της επιθυμίας να κρατήσει τον παίκτη.

Θυμίζουμε ότι ο Σίνγκλετον έχει option-out για το ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι έχει μπροστά του άλλες τρεις μέρες για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ που θα του εξασφαλίζει το μέλλον του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα