Όλα μηδέν στα Γιάννινα

Στο μηδέν «κόλλησαν» ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός στους «Ζωσιμάδες» για την 28η αγωνιστική, αν και οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να κατακτήσουν το «τρίποντο».

Στο 12′ οι Αγρινιώτες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Μαρτίνες σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα και στο 28′ ο Τσάβες δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Ράφαελ. Στο 37′ ο Ίλιτς είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης άνηκε στον Τσάβες στο 50′, ο οποίος μετά από κόντρες σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 66′ απείλησε και πάλι ο ΠΑΣ με τον Κοροβέση να σουτάρει μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της ομάδας των Ιωαννίνων, όμως μπλόκαρε ο Ράφαελ.

Μετά τη σημερινή ισοπαλία, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 5η θέση με 43 βαθμούς ενώ ο ΠΑΣ στην 7η με δύο βαθμούς λιγότερους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Τσάβες (82′ Γιάκος), Κοροβέσης, Ίλιτς, Μανιάς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μύγας, Ετζενγκουέλε, Κούσας, Σκαραμοτσίνο, Γοδόι, Λάζαρ (56′ Κουτρουμάνος), Φωτάκης (83′ Ρουσκουγιέδα), Μαρτίνες (68′ Θεοδωρίδης), Καπέλ, Μορένο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα