Ο Μιραλάς… σκοράρει για τον Ολυμπιακό!

Ο Κέβιν Μιραλάς εξακολουθεί να… σκοράρει για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Πώς συμβαίνει αυτό; Με την πιθανή μετακίνηση του Βέλγου, τον οποίο ενδέχεται να αντικαταστήσει ο Γεβγέν Κονοπλιάνκα της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων» στο Europa League, Ντνίπρο!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Κέβιν Μιραλάς αποσύρθηκε από τις συζητήσεις που είχε ξεκινήσει με τη διοίκηση της Έβερτον για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016. Παράλληλα, ο ατζέντης του εμφάνισε προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, τόσο από την Αγγλία και την Ιταλία, όσο και από την Τουρκία. Όπως φαίνεται, οι πιθανότητες μετακίνησής του είναι μεγάλες, γεγονός που τονίζεται ιδιαίτερα στα βρετανικά ΜΜΕ.

Από τη στιγμή που ο Μιραλάς μπήκε στη συγκεκριμένη διαδικασία, η Έβερτον ξεκίνησε την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Ανάμεσα σε πολλές επιλογές, ξεχώρισε η περίπτωση του Γεβγέν Κονοπλιάνκα. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ντνίπρο, την οποία αντιμετωπίζει σε λίγες μέρες ο Ολυμπιακός, στη φάση των «32» του Europa League. Ο Κονοπλιάνκα είναι το μεγάλο αστέρι των Ουκρανών και για τον λόγο αυτό ο πρόεδρός τους κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να τον κρατήσει στην ομάδα του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δύσκολα θα το καταφέρει. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στην Αγγλία, η Έβερτον έχει τοποθετήσει τον Κονοπλιάνκα στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας και θα επιδιώξει να τελειώσει το θέμα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εφόσον το μεταγραφικό ντόμινο προχωρήσει, η Ντνίπρο θα αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που θα ευνοήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος επιθυμεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα