Καθημερινή ενημέρωση

Πρόστιμο και κεκλεισμένων οι πιθανές τιμωρίες (video)

Με πρόστιμο, κι όχι αγωνιστικές, κινδυνεύουν να τιμωρηθούν οι Μίρσα Μπέγκιτς και Γιώργος Πρίντεζης που αποβλήθηκαν στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ.

Επεισόδια, μεταξύ των παικτών, είχαμε στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Τόσο οι δύο προαναφερθέντες παίκτες του Ολυμπιακού όσο και ο Ποπ Μενσά-Μπονσού, που ξεκίνησε τον τσακωμό, αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ από τους διαιτητές και κινδυνεύουν πλέον με τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή. Όπως, πάντως, τόνισε ο κομισάριος του ματς Νίκος Πιτσίλκας το πιθανότερο είναι πως θα τους επιβληθεί χρηματική ποινή και όχι τιμωρία αγωνιστικών.

Σοβαρότερη είναι η κατάσταση για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία πλέον κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας της, πέραν του προστίμου που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Εξάλλου, οι συμπλοκές των παικτών οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού, καθώς έπεσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχαμε και είσοδο μερίδας φιλάθλων στο παρκέ. Οι διοικούντες τους Πειραιώτες, πάντως, αισιοδοξούν πως θα γλιτώσουν με πρόστιμο κι όχι με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, δεν έχουν δοθεί άλλωστε ανάλογα αρνητικά δείγματα στο παρελθόν.

http://www.dailymotion.com/video/x17r7hn_olympiakos-g-saray-macinda-kavga-cikti_sport

Διαβάστε επίσης