Καθημερινή ενημέρωση

Σχέδιο για ομάδα λαϊκής βάσης

Λύση επιβίωσης αναζητούν στον Πανιώνιο, προκειμένου να γλιτώσει ο ιστορικός σύλλογος από την καταστροφή. Μια από τις λύσεις που επεξεργάζεται ειδική ομάδα σωτηρίας, ανθρώπων που αγαπούν τον Πανιώνιο είναι αυτή της λαϊκής βάσης, όπως εξήγησε στην εφημερίδα «Sportday» ο Κυριακός Σκούρας.

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος που μετέχει στην ομάδα σωτηρίας σκοπεύει να αγοράσει τον Πανιώνιο. Αποτελεί μια προσπάθεια να γίνει ο Πανιώνιος ομάδα λαϊκής βάσης. Διαφορετικά δεν βγαίνει. Η Νέα Σμύρνη έχει άμεση συμμετοχή με τον Πανιώνιο. Συμμετέχουμε στο εγχείρημα περίπου είκοσι άτομα, θα υπάρξει βοήθεια και από μαγαζιά της Νέας Σμύρνης και θα χρησιμοποιήσουμε και τις γνωριμίες μας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επιβιώσει ο Πανιώνιος», ανέφερε αρχικά ο ένας εκ των συντελεστών της ομάδας σωτηρίας.

Η πρωτοβουλία τίνος είναι;

«Όλων μας. Δεν είμαι μόνος μου. Αποτελεί πρωτοβουλία όλων των ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν. ‘Η όλοι μαζί ή διαλύεται ο Πανιώνιος!».

Η διοίκηση είναι ενήμερη;

«Ναι, κάναμε ένα συμβούλιο. Η διοίκηση είναι ενήμερη, απόλυτα σύμφωνη και πρόκειται για κάτι που θέλει».

Θέλετε να πείτε ποια είναι τα υπόλοιπα άτομα;

«Όχι. Δεν θέλουν ακόμη να πουν. Πρόκειται για ομάδα όλης της Νέας Σμύρνης. Αν πετύχει, πέτυχε. Είναι η τελευταία ευκαιρία».

Ισχύει ότι θα βοηθάτε οικονομικά κάθε μήνα, αλλά δεν θα εμπλακείτε με υπογραφές και Εφορία;

«Ναι. Κανένας από εμάς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με υπογραφές. Εγώ, το ξεκαθαρίζω από τώρα. Είμαστε απ’ έξω και θα βοηθάμε κάθε μήνα. Το κάνουμε για να πληρωθούν οι παίκτες, οι οποίοι αγωνιστικά τα καταφέρνουν. Ο Πανιώνιος είναι ευλογία Θεού και πρέπει να στηριχθεί!»

Διαβάστε επίσης