Καθημερινή ενημέρωση

Τρεις βδομάδες έξω ο Μανιάτης

Διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός δράσης.

Η ανησυχία στο τεχνικό και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού από το 25’ του αγώνα με τον Εργοτέλη ήταν έκδηλη, καθώς ο Γιάννης Μανιάτης έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος, κρατώντας τον αριστερό του αστράγαλο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο 29’ έδωσε τη θέση του στον Ανδρέα Σάμαρη και φαινόταν να υποφέρει, ενώ στο πόδι του τοποθετήθηκε πάγος λίγο πριν εξεταστεί από τον γιατρό των «ερυθρόλευκων».

Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ, αναφέρει πως ο Γιάννης Μανιάτης έχει υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες όπως υπολογίζεται. Θέμα συμμετοχής του στον αγώνα με την Άντερλεχτ, βέβαια, δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα έπαιζε λόγω καρτών. Το ακριβές διάστημα της απουσίας του, ωστόσο, θα γίνει γνωστό την Δευτέρα (02/12), ημέρα κατά την οποία οι συμπαίκτες του θα έχουν ρεπό…

Διαβάστε επίσης