Ασύλληπτο: Από πού «έκοψαν» την Ελεονώρα Ζουγανέλη

 

Αν και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποτελεί μία από τις πιο ελπιδοφόρες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, υπήρξαν κάποιοι που την «έκοψαν» σε εξετάσεις και μάλιστα στο τραγούδι. Την αποκάλυψη που πραγματικά τους άφησε όλους άφωνους, έκανε ο πατέρας της Γιάννης, στο «Έτοιμο το πρωινό».

«Δεν νιώθω μόνο πατέρας της Ελεονώρας. Η πατρότητα είναι ένα συναίσθημα που εκφράζεται σε όλα τα παιδιά. Μπορώ να πω για την κόρη μου ότι την θαυμάζω γιατί αυτή μου το επέτρεψε. Αν δεν μου επέτρεπε να τη θαυμάζω, ίσως να την αγαπούσα ακόμα παραπάνω. Το μόνο που ήθελα στην αρχή όταν η Ελεονώρα ασχολήθηκε με τη μουσική ήταν να ταυτιστεί με εμένα.

Πήρα όσο γίνεται μεγαλύτερη απόσταση. Ακόμα και στις οντισιόν που πήγε σε μια παράσταση που έκανε ο Νταλάρας κάποτε και από εκεί ξεκίνησε, το μόνο που της είπα και το κατάλαβε, ήταν μην πεις ότι λέγεσαι Ζουγανέλη. Για να αισθανθεί ότι ό,τι κατακτά, το κατακτά από τον εαυτό της και μόνο. Και έτσι ίσχυσε. Έδωσε στο Εθνικό θέατρο και την κόψανε και μάλιστα την έκοψαν στο τραγούδι, για να καταλάβετε τι γίνεται.Την εποχή που έδωσε ήταν διευθυντής ο Νίκος Κούρκουλος. Εγώ με τον Κούρκουλο είχα τρομερή σχέση και διασύνδεση. Δεν θα μπορούσα ποτέ να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ξέρεις κάνε κάτι, είναι η κόρη μου», εξήγησε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα