«Εδώ μας χρωστάνε ακόμη»

Ένα δημοσίευμα που έγραφε πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε πρόσφατα με ανθρώπους του Πανιωνίου προκειμένου να γίνει κουβέντα για τον Σοτζέι Μασούντ, εκνεύρισε αφάνταστα τη νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ.  Ο λόγος απλός.

Ο Πανιώνιος πολλές φορές στο παρελθόν, όντας – παραδοσιακά – η ελληνική ομάδα με τους πιο ελκυστικούς παίκτες για τους μεγάλους του ποδοσφαίρου, έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση μπροστά στους φίλους του, προσπαθώντας να τους πείσει πως δεν… πουλάει ή δεν ξεπουλάει παίκτες. Κάποιες φορές – ουκ ολίγες η αλήθεια είναι – πουλάει, αλλά όταν δεν το κάνει δεν θέλει να διοχετεύονται ψευδείς ειδήσεις που αναστατώνουν τον κόσμο. Ιδίως αν η δήθεν διαπραγματεύσεις γίνονται με ΠΑΕ που… χρωστάει. Διαβάστε την ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ:

«Το τελευταίο χρονικά διάστημα, η συνεχιζόμενη προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση, αναφορικά με παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, που αποτελούν μεταγραφικό στόχο άλλων συλλόγων, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αποκορύφωμα όλων αυτών, ήταν το χθεσινό «ρεπορτάζ», το οποίο ανέφερε ότι υπήρξε συνάντηση των διοικητικών ηγετών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, κ. Νίκο Λυμπερόπουλο, για την παραχώρηση του Μασούντ Σοτζέι. Φυσικά κάτι τέτοιο υπήρξε μόνο στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς ούτε για τον Μασούντ Σοτζέι, ούτε για κάποιον άλλο παίκτη έγινε συνάντηση. Άλλωστε θα πρέπει άπαντες να γνωρίζουν ότι ακόμα υπάρχει το χρέος για την μεταγραφή του Μπουμάλ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα πράξει σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα κρίνει η ίδια ως το ενδεδειγμένο για το συμφέρον του συλλόγου. Οι τακτικές προπαγάνδας που κάποιοι χρησιμοποιούν, προκειμένου να διαφημίσουν τις ομάδες τους και να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, δεν μας αγγίζουν και πολύ περισσότερο δεν μας αφορούν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα