Συγκινημένη η Καραβάτου από τον θάνατο της Σακάκου

Δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της η Κατερίνα Καραβάτου από την απώλεια της Κέλλυς Σακάκου. Οι δυο γυναίκες είχαν συνεργαστεί στο “Κους Κους” και η Κατερίνα Καραβάτου ήταν πολύ φορτισμένη όταν ήρθε η ώρα να πει το δικό της αντίο στην εμβληματική εκφωνήτρια.

“Μια γυναίκα η οποία ήταν μια από τις εμβληματικές προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης τα πρώτα της χρόνια και για 30 χρόνια. Την θυμάμαι να έρχεται κάθε μέρα πρώτη στην εκπομπή, ήταν πάντα πολύ δοτική, ήταν πάντα μέσα σε όλα. Δηλαδή θα μπορούσε η γυναίκα αυτή με την ιστορία που έχει να θέλει να παίρνει μέρος σε ένα κομμάτι της εκπομπής, ή να μιλάει για ορισμένα θέματα”, σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου και συνέχισε:

“Ήταν τόσο πολύ μέσα σε όλα που νόμιζες ότι είχες ένα συνομήλικο άνθρωπο δίπλα σου. Πάντα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό. Ακομπλεξάριστη τελείως και με το χαβαλέ της και με τα τραγούδια της και βέβαια πάντα να σώσει την κατάσταση με εκείνη την τρομερή εμπειρία των χρόνων. Θα την θυμάμαι ζωγραφισμένη με τα πιο όμορφα χρώματα, θα την ευχαριστώ για πάντα για όλα όσα είχε την ευγενή καλοσύνη να μας δώσει και θα θυμάμαι πάντα τον τρόπο με τον οποίο φρόντιζε και αγαπούσε τον σύζυγο της”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα