Μετανάστρια από Βουλγαρία η Ήβη Αδάμου:Τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Μία άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής θέλησε να μοιραστεί με το ευρύ κοινό η Ήβη Αδάμου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, όντας πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχει στο «Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ Νέων», δεν έκρυψε ότι γνωρίζει τη μετανάστευση από πρώτο χέρι, αφού μπορεί ο πατέρας της να είναι από την Κύπρο, η μητέρα της όμως είναι από τη Βουλγαρία.

«Η συμμετοχή μου στο ‘Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ Νέων’ που στόχο έχει την πολιτιστική ανάδειξη των μεταναστών β’ γενιάς, είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα.Ως νέος άνθρωπος β’ γενιάς από την πλευρά της μαμάς μου που κατάγεται από τη Βουλγαρία, αισθάνομαι τιμή που θα είμαι μέρος αυτού του μουσικού party καθώς θα μου δώσει την ευκαιρία να εκπροσωπήσω, κάνοντας αυτό που αγαπώ, τόσους λαμπρούς νέους ανθρώπους. Με στόχο όλοι οι άνθρωποι να κάνουν αυτό που αγαπάνε, χαμογελώντας αισιόδοξα στα εμπόδια, θέλω εκείνη την ημέρα να μοιραστώ μαζί τους πως τίποτα δεν μας σταματά.

Μαζί με τους Αλχημιστές, σας περιμένουμε τη Δευτέρα 28.03 στο Tin Pan Alley, για να διασκεδάσουμε παρέα σε αυτή την γιορτή ισότητας και πολιτισμού», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα