«Οι Έλληνες είμαστε και λίγο ανατολίτες»

Για τη γνωριμία του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη σχέση τους κατά διάρκεια του Survivor, αλλά και τη ζωή τους ως ζευγάρι πλέον, μίλησε στην εφημερίδα Real News ο Κωνσταντίνος Βάσαλος.

Όπως παραδέχεται ο γυμναστής στην αρχή της γνωριμίας τους ο δεν συμπαθούσε τον άλλον. «Ήμουν αδιάφορος για την Ευρυδίκη και δεν τη συμπαθούσα, γιατί έβγαζε ανταγωνισμό στο Survivor. Όταν έγινε η ένωση των δύο ομάδων στο μεγάλο πάρτι και γνωριστήκαμε καλύτερα, είχαμε φύγει όλοι από την ανταγωνιστική διάθεση, καθώς δεν υπήρχαν αγώνες, πλυθήκαμε κιόλας, και η Ευρυδίκη, θυμάμαι, έγινε μια κούκλα (γελάει). Κάτι μου έκανε κλικ για εκείνη. Η Ευρυδίκη γενικά είναι ένα άτομο δοτικό, είναι πάντα εκεί, είναι αληθινή, ως φίλη είναι εξαιρετική και αυτό μου άρεσε περισσότερο το διάστημα που κάναμε παρέα», δηλώνει ο Βασάλος.

Σε ερώτηση για το εάν «είναι τόσο «μαγκάκι» όσο φαίνεται;» απαντά χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα: «Ναι, και μάλιστα ότι είναι να σου πει θα σου το πει. Δεν είναι άτομο που θα προσέξει την εικόνα του, ή θα κρύψει λόγια, ή δεν θα πει κάτι που θέλει, θα σου το πει, κι ας μη σου αρέσει». Όσον αφορά το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους, ο γυμναστής απαντά: «Δεν έχει κάποιος από τους δύο το πάνω χέρι. Όλα τα πράγματα και οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού. Υποχωρήσεις κάνουμε και οι δύο».

– Σου αρέσει να σε προσέχει;
«Σε κάθε άντρα αρέσει να τον προσέχει η σύντροφός του, δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που δεν θέλει, ειδικά εμείς οι Έλληνες, που είμαστε και λίγο ανατολίτες».

– Εσύ, ως σύντροφος, είσαι περιποιητικός;
«Αυτό θα σου το πει η Ευρυδίκη. Όταν είμαι σε μια σχέση, θέλω να περνάει καλά η κοπέλα μου και να είμαστε ωραία μαζί. Εννοείται πως την προσέχω και θέλω να είναι καλά και να περνάει καλά μαζί μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα