Τα ανατρέπει όλα τώρα ο Μάνος Παπαγιάννης: Τι αποκάλυψε η δικηγόρος του

Ο Μάνος Παπαγιάννης μέσω της δικηγόρου του, θέλησε να πει τι πραγματικά συνέβη στο καμαρίνι της Σοφίας Παυλίδου, που τον κατηγορεί ότι την ξυλοκόπησε άσχημα.

Συγκεκριμένα η δικηγόρος του ηθοποιού μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη και στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε πως υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και ποτέ δεν χειροδίκησε ο ηθοποιός.

«Με το πέρας της παράστασης πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια. Όντως απώθησε την κ. Παυλίδου για να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει. Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες, είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν», τόνισε μεταξύ άλλων, η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα