Άνετο 2-0 ο Ολυμπιακός επί του Άρη και πρόκριση στους “8”

Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας – όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο –  καθώς δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τον Άρη. Το τελικό 2-0 ήταν αρκετό και οι φιλοξενούμενοι έχουν να διαμαρτύρονται για μία φάση οφ σάιντ…

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης του Νίκου Αναστόπουλου ήταν μαζεμένος πίσω, η τακτική του έμπειρου προπονητή ήταν ξεκάθαρη, ήθελε να πάει το παιχνίδι «λάου-λάου» και να το «χτυπήσει» στο τέλος, κι όχι να ρισκάρει ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχασε τις δύο-τρεις καλές ευκαιρίες που συνάντησε, φυσιολογικό ήταν το 0-0 του α’ μέρους.

Στην επανάληψη, όμως, ο Σισοκό στο πρώτο του παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε το 1-0 και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του από τα άκρα (σε φάση που εκδηλώθηκε από τα δεξιά, αυτός είχε πατήσει περιοχή από την άλλη μεριά), πέραν του ότι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Πειραιώτες. Το γκολ αυτό δεν άλλαξε την τακτική του Άρη, που εξακολουθούσε να ψάχνει ένα τέρμα για να στείλει το ματς στην παράταση και προτίμησε να μείνει πίσω για να το «κυνηγήσει» στο τέλος.  Πράγματι, μετά το 80’ βγήκε προς τα έξω, αλλά έκανε μόνο μία φάση με τον Μπαργκάν και δεν έφτανε. Στο 86’, μάλιστα, ο Νικολάου με κεφαλιά έκανε το 2-0 μετά από κόρνερ του Σεμπά και όλα τελείωσαν.

ΟΣΦΠ: Λεάλι, Νικολάου, Ρέτσος, Σισοκό, Παρέδες, Μπουχαλάκης, Μάρτινς (77’ Ρομαό), Ελιονούσι (71’ Σεμπά), Μανθάτης, Καρντόσο, Ανσαριφάρντ

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο, Ντούνης (75’ Παυλίδης), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά (70’ Ανάκογλου), Μπαργκάν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα