Άρης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! (φωτό)

Πρωτάθλημα ΑΑΑ το φετινό της Football League. Είναι προφανώς νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, αλλά κάποια πρώτα μπορούν να βγουν, καθώς τα φαβορί χάνουν βαθμούς, ενώ μόνο τρεις ομάδες έχουν πετύχει το απόλυτο και μάλιστα όχι ομάδες που θεωρούνται ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο.

Τρεις σύλλογοι που το όνομά τους ξεκινά από Α, ο Απόλλωνας, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Αχαρναϊκός, είναι οι μόνοι που έχουν κατορθώσει το δύο στα δύο. Ο Αχαρναϊκός νίκησε 1-3 στην Ελευσίνα, ο Αγροτικός 0-2 στα Χανιά και ο Απόλλωνας 0-2 στη Σπάρτη! Όλοι τους έκαναν άνετα «διπλά». Και ο Άρης, που επίσης ξεκινά από Α; Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου γκέλαρε και πάλι, καθώς έφερε 1-1 με τον Αιγινιακό και μάλιστα χρειάστηκε ένα κερδισμένο πέναλτι του Τζιμπούρ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει το βαθμό. O Τάτος ισοφάρισε στο 96’, αλλά οι αποδοκιμασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έλειψαν και σίγουρα ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται σε δεινή θέση. Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί του Άρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις και μάλιστα τα επιτέθηκαν στον μόνο που δεν έφταιγε, τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος μάλλον γλίτωσε τους «κίτρινους» από την ήττα. Μάλιστα έπεσαν και μπουνιές μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

 

b7bab9ca78ee175bc40e8dc9ae3b440e_488492

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής της Football League, η Λαμία νίκησε 2-0 τον Κισσαμικό, Τρίκαλα και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1, η Καλλιθέα νίκησε 1-0 το Αίγιο, Παθρακικός και Καρδίτσα κόλλησαν στο 0-0, ενώ ΟΦΗ και Καλλονή έχουν ένα ματς λιγότερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα