«Έβαλε την καριέρα του πάνω από την ευτυχία της χώρας»

Ολοένα και βαραίνει το κλίμα για τον Αλέξη Τσίπρα αφού οι επιθέσεις που δέχεται, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, εξαιτίας της εγκληματικής του πολιτικής, είναι σκληρές.

Σε μία εξ αυτών, (μία από τις πολλές των τελευταίων ημερών) ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπολύει μύδρους εναντίον του πρωθυπουργού.

Πιο συγκεκριμένα, την ελπίδα ότι «η νεολαία θα ψηφίσει υπέρ της Ευρώπης και ενάντια στη ‘βαλκανοποίηση’ της Ελλάδας» εκφράζει ο επικεφαλής του Ποταμιού με δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Focus. «Ο Τσίπρας έθεσε την καριέρα του πάνω από την ευτυχία της χώρας. Αυτός είναι το πρόβλημα, αυτός πρέπει να φύγει» υποστηρίζει μεταξύ άλλων κ. Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με το Focus, ο επικεφαλής του Ποταμιού «διαβεβαιώνει προς την κατεύθυνση του Βερολίνου, του Παρισιού και της Ρώμης ότι οι δημιουργοί και οι διανοούμενοι της χώρας υποστηρίζουν τη συναίνεση στο ευρώ».

Διαψεύδει το Ποτάμι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει κάνει απολύτως καμία δήλωση, ούτε τώρα ούτε παλαιότερα στο συγκεκριμένο περιοδικό. Το Ποτάμι εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του στους συντάκτες του δημοσιευματος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα