Έβερτον: Διαψεύδει τα σενάρια πώλησης του Μιραλάς

Στα βασικά πλάνα του μάνατζερ της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να παραχωρείται με μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δηλώσεις των «εφοπλιστών», ο διεθνής Βέλγος επιθετικός δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με μεταγραφή, παρ’ ότι γνωρίζουν το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για την περίπτωσή του. Ο Μαρτίνεζ υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει.

Το θέμα της μεταγραφής πάντως, είχε θέσει ο ίδιος ο Βέλγος, δηλώνοντας στα βρετανικά ΜΜΕ πως του χρόνου θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα του Champions League. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν εννοεί την έξοδο στον θεσμό με την Έβερτον, απάντησε πως αν εξασφαλίσει η ομάδα του τη συμμετοχή της έχει καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση όλα είναι ανοιχτά.

Από την Έβερτον πάντως, τονίζουν με έμφαση πως υπολογίζουν κανονικά για την επόμενη περίοδο τον Κέβιν Μιραλάς και πως δεν είναι στο πλάνο τους να τον πουλήσουν σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα