Έγινε ο μακροβιότερος!

Ο ΠΑΟΚ παίζει κατά γενική ομολογία την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα φέτος και αυτό συμβαίνει για έναν, για δύο, για τρεις, ίσως και παραπάνω λόγους. Το σίγουρο είναι πως ένας από τους λόγους λέγεται Βλάνταν Ίβιτς.

Επί ημερών Ιβάν Σαββίδη γίνεται τις επόμενες μέρες ο μακροβιότερος προπονητής του ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι (Αναστιασιάδης, Στέφενς, Δώνης, Τούντορ) δεν έβγαζαν τη χρονιά, αλλά ο Ίβιτς, που ξεκίνησε μάλιστα από πέρσι, μάλλον θα τη βγάλει περίπατο!

Ποιος, ο Ίβιτς, που μετά το 3-4 από τον Ατρόμητο και τις δηλώσεις του και τι δεν άκουσε μετά… Μήπως, όμως, είχε δίκιο; Μήπως πράγματι στην ομάδα έπαιζαν παίκτες που δεν την πίστευαν και υπονόμευαν την προσπάθεια. Τελικά, όσο κι αν κατηγορήθηκε, όσο κι αν έψαξε ο καθένας να δει την απόδοση του Τζαβέλλα σε αυτό το μυστήριο ματς για να κρίνει, φαίνεται πως ο Ίβιτς ήξερε τι έλεγε. Η μετάλλαξη του ΠΑΟΚ είναι φανταστική και είναι ξεκάθαρα αγωνιστική.

Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πολλοί, το Κύπελλο, η πρόκριση επί της Σάλκε και η μείωση της διαφοράς από την κορυφή. Όσο ο Ίβιτς πηγαίνει την ομάδα τρένο, τόσο θα πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να μείνει και του χρόνου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα