Έδειξε τα δόντια του στους φιναλίστ του Europa!

Ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος από το παλιά, μία ομάδα βελτιωμένη σε όλους τους τομείς σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με αντίπαλο την Μπόχουμ, εμφανίστηκε στο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία με αντίπαλο την Ντίπρο.

Ο Δικέφαλος νίκησε με το 4-1 τη φιναλίστ του Europa League Ντίπρο και δεν είναι το αποτέλεσμα αυτό που πρέπει να εντυπωσιάζει, αλλά η εμφάνιση του Δικέφαλου.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίσουν στο 3-5-2 του Ιγκόρ Τούντορ, σύστημα με το οποίο παρέταξε την ομάδα του. Στην αρχική σύνθεση βρέθηκαν οι: Ολσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας, Πέλκας, Μακ και Περέιρα. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-0 με γκολ του εξαιρετικού Λούκας στο 30’ με προβολή μετά από κεφαλιά του Τζιόλη.

Στην επανάληψη μπήκε ο Χαρίσης στη θέση του Τζιόλη στο 46’ και λίγο αργότερα έκανε το 2-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, ενώ στη συνέχεια σταδιακά πήραν λεπτά συμμετοχής και οι Κοροβέσης ,Σαλπιγγιδης, Σκόνδρας (μπήκαν στο 55’), Μάρτενς, Μυστακίδης (μπήκαν στο 66’). Ο τελευταίος μάλιστα σκόραρε δύο λεπτά μετά την είσοδό του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 με ωραίο σουτ. Στο 87’ ο Κόστα έκανε το 4-0 και στο 90’ ο Κάλινιτς έκανε το  4-1 στη χαλαρωμένη άμυνα του Δικεφάλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα