Έδυσε το «Rising Stars»

Το τηλεπαιχνίδι που προοριζόταν να παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια το «Rising Stars» δεν φαίνεται να πήρε έγκριση για να ξεκινήσει η προετοιμασία του. Ο λόγος; Το υψηλό budget της το οποίο τελικά ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια για το Κανάλι της Μεσογείων.

Εν τέλει ναυάγησε η εκπομπή του Mega με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια. Μεγάλος ντόρος έγινε τελικά για τίποτα! Ένα είναι το σίγουρο σενάριο λόγω του οποίου δεν θα προβληθεί στη μικρή οθόνη το «Rising Stars».

Ο λόγος που δεν θα γίνει τελικά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το τεράστιο κόστος που θα είχε η συγκεκριμένη παραγωγή.

Το ποσό ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ, αφού τόσο κοστίζει ο γιγάντιος «τοίχος» με led οθόνες του «Rising star» ποσό απαγορευτικό για τους χαλεπούς καιρούς που περνάνε ακόμα και τα μεγάλα κανάλια. Προκειμένου λοιπόν να γίνουν τέτοια έξοδα, αναβλήθηκε η προβολή της συγκεκριμένης παραγωγής. Όμως το Mega δεν θα αφήσει εκτός τη Ζέτα –η οποία όπως και να το κάνουμε είναι δυνατό χαρτί για το κανάλι, αφού όποιο σόου και να παρουσιάσει το κάνει με μεγάλη επιτυχία– και αντ’ αυτού πρόκειται να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι για celebrities. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τον Alpha. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο οικονομικό ζήτημα το οποίο να εμποδίζει την παραγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Εντός του τρέχοντος μήνα, θα υπάρχουν φυσικά ακόμα περισσότερες και πιο λεπτομερείς πληροφορίες για το κόνσεπτ που θα αναλάβει η Ζέτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα