Έκπτωτος ο Κουπτσίδης αντικαταστάθηκε από τον Πανίδη στην ΕΠΟ

Έκπτωτος κηρύχθηκε σήμερα από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Δ. Κουπτσίδης με έκδοση διαπιστωτικής πράξης, κατ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 του Ν.2725/99.

Την θέση του στην Ε.Ε., βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών της 18ης Αυγούστου, ως πρώτος επιλαχών, καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης Γεώργιος Πανίδης.

Η απόφαση για έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης στο πρόσωπο του Δ. Κουπτσίδη, λήφθηκε ομόφωνα παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου.

Ο Δ. Κουπτσίδης κατόπιν απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας παραπέμφθηκε, με την ιδιότητα του πρώην νομάρχη και δημάρχου Γρεβενών, σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με υπόθεση αναθέσεων εικονικών έργων.

Στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ι. Συναδινός απηύθυνε ερώτημα στην ΕΠΟ σχετικά με τα μέλη της που εμπίπτουν στα κωλύματα του νόμου, δείχνοντας ότι έχει διάθεση να προχωρήσει ο ίδιος σε διαπιστωτικές πράξεις, εφόσον υπάρχουν κωλύματα.

Η ΕΠΟ έλαβε το βούλευμα για τον Κουπτσίδη και αφού ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε να παραιτηθεί, η Ε.Ε. προχώρησε στη διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα