Έλληνας παρουσιαστής παντρεύεται

Ένα όμορφο πάρτι προετοίμασε η καλή του γνωστού παρουσιαστή, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει, καθώς θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα για επαγγελματικούς λόγους.

Όσο όμως εκείνος δεν περίμενε το πάρτι, άλλο τόσο εκείνη δεν περίμενε την πρόταση γάμου που της έκανε, με μονόπετρο!

Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη και την αγαπημένη του Χριστίνα, οι οποίοι αποφάσισαν να δέσουν τις ζωές τους, παραμονές της αναχώρησής του για τον Άγιο Δομίνικο, όπου ο παρουσιαστής ξεκινά άμεσα γυρίσματα για το Survivor. Μάλιστα, τραγούδησε μαζί με την καλή του το τραγούδι “I will survive” στο πάρτι που ετοίμασε. Δείτε και το σχετικό video που πόσταρε στα social media.

Σημερα καταλαβα ακομα μια φορα οτι την ευτυχια στη ζωη μας τη φερνουν οι ανθρωποι γυρω μας! Με αυτο το παρτυ εκπληξη (εκπληξουλες Χριστινακι μου? 😎) λοιπον θελησαν να με αποχαιρετησουν οι φιλοι μου για τους 5 μηνες που θα λειπω για το Survivor στον Αγ Δομινικο!! Δεν εχω λογια να σας εκφρασω το ποσο θα μου λειψετε…γι αυτο θα σας πω ενα ΣΧΕΤΙΚΟ τραγουδι!! Μεγαλο ευχαριστω και στο καταπληκτικο ξενοδοχειο @radissonblupark για την φιλοξενια. #IWillSurvive #SurpriseParty #ImSoHAPPY #SeeUIn5Months #fwnaraNOT

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα