Ένας «μάγος» στο δρόμο για Μονακό!

Αν και «γαλαζοαίματοι», πιστεύουν στους «μάγους»! Η Μονακό θέλει να φέρει στο Πριγκιπάτο τον Ζινεντίν Ζιντάν και να του αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Μονεγάσκων!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά… Ο ιδιοκτήτης της Μονακό, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ έχει αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία του με τον νυν τεχνικό των Μονεγάσκων, Κλαούντιο Ρανιέρι, διότι, όπως υποστηρίζει, δεν διαθέτει καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές, ενώ τον κατηγορεί ότι παρά τις πολύ μεγάλες μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, η ομάδα αποδείχθηκε ικανή μόνο για τη 2η θέση, πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Όπως και να έχει, η Μονακό βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Ο πρώτος στόχος που έχουν θέσει οι Μονεγάσκοι, είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κατέχει τη θέση του βοηθού προπονητή στην Ρεάλ Μαδρίτης, δίπλα στον Κάρλος Αντσελότι. Σύμφωνα με το σκεπτικό που έχει ο Ρώσος επιχειρηματίας, η μεγάλη φυσιογνωμία και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν, εκτός από τις γνώσεις του και την εμπειρία του, θα χρησιμεύσουν ώστε να τιθασευτούν οι εγωισμοί και οι ιδιαιτερότητες των μεγάλων αστέρων που έχουν συγκεντρωθεί στο ρόστερ των Μονεγάσκων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα