Ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια του Ίβιτς

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Εσπανιόλ κι αυτό διότι πήρε το αεροπλάνο με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος. Για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος «κόφτης» είναι πλέον θέμα ωρών να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να αποτελέσει ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος – λογικά – πρέπει να έχει ευχάριστους πονοκεφάλους με το βάθος που υπάρχει στον φετινό ΠΑΟΚ. Σίγουρα ένας άπειρος προπονητής με τόσες επιλογές υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να πελαγοδρομεί, ωστόσο ο Ίβιτς μέχρι στιγμής δείχνει να διαχειρίζεται πολύ σωστά το ρόστερ. Τον ευνοεί και το ότι δεν υπάρχει η λεγόμενη «βεντέτα».

Ο Κάνιας ήταν βασικό στέλεχος της Μπέτις και πρόλαβε να παίξει 72 φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα μέχρι να μετακομίσει στο ακόμη πιο απαιτητικό αγγλικό. Ήταν το 2013 όταν μετά από εισήγηση του Μίκαελ Λάουντρουπ φόρεσε τη φανέλα της Σουόνσι.

Στην Αγγλία δεν είναι ποτέ εύκολο να «πιάσεις» και επέστρεψε στην Ισπανία και στην Εσπανιόλ, όπου μέτρησε 48 ματς και θα είχε παίξει σε περισσότερα αν δεν είχε σπάσει το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του. Έχοντας αγωνιστεί και ως στόπερ, δίνει τη δυνατότητα στον Ίβιτς να τον χρησιμοποιεί και στα μπακ αν προκύψει ανάγκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα