Ένα βήμα πιο κοντά στην «Αγιά Σοφιά»!

Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πραγματοποίησε την Τετάρτη (13/8) η ΑΕΚ, καταθέτοντας το σχετικό φάκελο στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ.

Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά στην έκδοση των απαραίτητων οικοδομικών αδειών, ώστε να ξεκινήσει η ανέγερση του γηπέδου της «Αγιάς Σοφιάς», πραγματώνοντας το όνειρο πολλών χρόνων, για χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ. Μία εκκρεμότητα που δεν έχει διευθετηθεί ακόμη, αφορά στη σύνταξη του παραχωρητηρίου του οικοπέδου από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, στην «Δικέφαλος 1924». Το θέμα αναμένεται να προχωρήσει άμεσα, ενώ οι άδειες ενδέχεται αν εκδοθούν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«H ΠAE AEK ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα