Έντονο φλερτ της Μπάρτσα με τον Μπράιαντ!

Είναι ένας από τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών, κατά πολλούς ο καλύτερος μπασκετμπολίστας του 21ου αιώνα και σίγουρα ένας από τους πιο πετυχημένους αθλητές του πλανήτη. Ο Κόμπι Μπράιαντ σε ένα μήνα κλείνει τα 37 και η πάμπλουτη καριέρα του φτάνει προς το τέλος της. Που όμως θα τον βρει το φινάλε; Στην «πόλη των Αγγέλων» ή στην Καταλονία;

Η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα βρίσκεται για περιοδεία στις ΗΠΑ και ο δηλωμένος φαν της ομάδας Κόμπι Μπράιντ πήγε να την παρακολουθήσει. Και εκεί έκανε μία αινιγματική τοποθέτηση, λέγοντας πως θα του άρεσε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Προφανώς δεν εννοούσε της ποδοσφαιρικής.

Όπως και να έχει, το να φορέσει ο Μπράιντ τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έστω και στο τέλος της καριέρας του θα ήταν ένα δώρο για τους Ευρωπαίους φιλάθλους. Εδώ που τα λέμε, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα έρθει και στην Ελλάδα, αφού κάθε χρόνο η Μπάρτσα αντιμετωπίζει τον ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ (ή και τους δύο). Το θέμα είναι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τους αγαπημένους του Lakers. Βρίσκεται στη συγκεκριμένη ομάδα από τα 18 του, αφού το ταλέντο του ήταν τέτοιο που του επέτρεψε να αγωνιστεί στο NBA χωρίς να σπουδάσει την κλασική τετραετία. Τρίτη λυκείου σε σχολείο της Φιλαδέλφειας και κατ’ ευθείαν στο μαγικό κόσμο. Στα 22 του, όταν άλλοι θεωρούνται «ρούκι» (πρωτοεμφανιζόμενοι), αυτός ήταν ήδη εδραιωμένος στην πεντάδα των Lakers και κατακτούσε τρία συνεχόμενα δακτυλίδια. Στη συνέχεια και αφού ωρίμασε αγωνιστικά, άρχισε τα προσωπικά ρεκόρ (81 πόντους σε ένα ματς, δύο φορές πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ). Μετά πήρε άλλα δύο πρωταθλήματα. Κάθε χρόνο στην κορυφαία πεντάδα, κάθε χρόνο λάμψη και δόξα.

Από το 2012 και έπειτα οι Lakers πήραν τον κατήφορο και τον παρέσυραν. Ήρθε και ο τραυματισμός στον αστράγαλο, πέρασαν και τα χρόνια. Ίσως, λοιπόν, ήρθε η ώρα για μία ευρωπαϊκή σεζόν. Θα είναι σαφώς πιο χαλαρά τα πράγματα για ένα παίκτη συνηθισμένο σε 77 ή και 82 παιχνίδια ανά σεζόν. Μακάρι!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα