Έξω φρενών η Χρυσούλα Διαβάτη: “Μου βάζετε όλοι λόγια στο στόμα μου”

Η Χρυσούλα Διαβάτη ήταν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Έτοιμο το Πρωινό” που παρουσιάζουν οι Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου.

Ωστόσο, εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις που δέχτηκε όταν οι συνεργάτες των παρουσιαστών αναφέρθηκαν σε παλιότερες δηλώσεις της ηθοποιού που είχαν προκαλέσει σάλο.

«Άντε πάλι το πάμε το θέμα εκεί. Καταλάβατε γιατί δεν πάω εγώ σε εκπομπές; Γιατί όλοι το γυρίζουν και μου βάζουν στο στόμα μου λόγια τα οποία δεν έχω πει ποτέ. Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα. Ο ηθοποιός μπορεί να τα κάνει όλα γιατί το επάγγελμα μας είναι μια συνισταμένη όλων των τεχνών, πρέπει να χορεύει, να τραγουδάει, πρέπει να τα κάνει όλα. Ένας τραγουδιστής δεν μπορεί να είναι ηθοποιός, αλλιώς ας πάει να γίνει ηθοποιός. Ή μπορεί να γίνει ηθοποιός και να τραγουδάει κιόλας και βέβαια θα παίζει σε ειδικά πράγματα. Μπορεί να παίξει σε ένα μιούζικαλ”, σχολίασε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Όταν δε η Νανά Ηλιοπούλου προσπάθησε να τη ρωτήσει για τον Σάκη Ρουβά του οποίου δήλωσε και θαυμάστρια, η κ. Διαβάτη εξερράγη: “Καλά κάνετε και είστε, μπορείτε να μην αναφέρεστε σε αυτά τα πράγματα να πούμε άλλα πιο ουσιώδη; Γιατί δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι υπήρχε μια κυρία εδώ. Κι εγώ ευγενική είμαι, δεν σας έδειρα…».

Μάλιστα όταν στη συζήτηση τέθηκε το θέμα περί άδειας ηθοποιού, η δημοσιογράφος της εκπομπής σχολίασε περί αστυνομίας, με την καλεσμένη να γίνεται έξαλλη: «Γιατί το φτηναίνετε τόσο πολύ; Εγώ αν ήξερα δεν θα ερχόμουν παιδιά, σας μιλάω ειλικρινά. Μπορώ να μην εκνευρίζομαι πρωί πρωί; Γιατί εσείς έχετε ένα χαμόγελο στο στόμα σας… Αυτά είναι που είπατε τα social media. Αυτά τα οποία σιχαίνομαι εγώ και για αυτό και ξέρουν όλοι πόσο επιλεκτική είμαι και ήρθα εδώ μόνο για αυτό το ζευγάρι το οποίο εκτιμώ και σέβομαι».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα