Έπιασε δουλειά στη Βραζιλία ο Μιλοβάνοβιτς

Στη Βραζιλία βρίσκεται από την Παρασκευή (14/11) ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου να «τσεκάρει» ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το σκάουτινγκ καταλαμβάνει έναν χώρο στην ατζέντα του «κιτρινόμαυρου» παράγοντα, ωστόσο η αποστολή του Μιλοβάνοβιτς είναι να έρθει σε επαφή με ομάδες της κορυφαίας σχολής ποδοσφαίρου και να ανοίξει την πόρτα για μελλοντικές συνεργασίες, σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος της Ένωσης είναι να αποκτήσει δίαυλο επικοινωνίας με τα μεγάλα κλαμπ της Βραζιλίας, προκειμένου να αναλάβει το ρόλο του… διαφημιστή παικτών στην αγορά της Ευρώπης. Το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο παράγει κάθε χρόνο πληθώρα ταλέντων, τα οποία διοχετεύονται εν καιρώ σε διάφορες ομάδες της γηραιάς ηπείρου, προκειμένου να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να δημιουργήσουν ένα όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ώστε να πουληθούν στο μέλλον.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από μία τέτοιου τύπου συμφωνία, καθώς θα αξιοποιούν παίκτες με μεγάλο ταλέντο και ελάχιστο κόστος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα