Έσπασε το «φράγμα» των 400 γκολ!

Είναι μόλις 27 χρόνων, δείχνει αναγεννημένος, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και σπάει τα «φράγματα» και τα ρεκόρ, το ένα μετά το άλλο! Ο λόγος για τον ιδιαίτερο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ κόντρα στην Εσπανιόλ και ξεπέρασε τα 400 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Για να είμαστε ειλικρινείς, ποδοσφαιριστή με τις επιδόσεις του Αργεντινού δεν έχει βγάλει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ενδεχομένως να αργήσει πολλά χρόνια να ξαναβγάλει. Επίσης για να είμαστε ειλικρινείς, δεν συγκρίνεται ούτε με την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος έχει σαφώς μικρότερες επιδόσεις, ενώ είναι και δύο χρόνια μεγαλύτερος του Μέσι.

Ο «μάγος» από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής ξεπέρασε τα 400 γκολ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», φτάνοντας αισίως τα 402. Και συνεχίζει ακάθεκτος για νέα ρεκόρ και νέα… φράγματα, τα οποία καλείται να ξεπεράσει. Παράλληλα, έφτασε τα 29 χατ-τρικ σε επίσημα ματς, δύο περισσότερα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος καταβάλλει αξιοσημείωτη προσπάθεια, αλλά δεν… μπορεί να φτάσει τον Αργεντινό!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα