Έσωσε το βαθμό η Ελβετία, 1-1 με τη Ρουμανία

Δίκαιη ισοπαλία με σκορ 1-1 στον αγώνα της Ρουμανίας για την Ελβετία για τον πρώτο όμιλο του Euro 2016. Οι Ελβετοί είχαν τον έλεγχο και την κατοχή, αλλά οι Ρουμάνοι έπαιξαν οργανωμένη άμυνα και πήραν ένα βαθμό που τους δίνει δικαίωμα στo όνειρο της πρόκρισης στους «16».

Η ομάδα του 66χρονου Ιορντανέσκου προηγήθηκε με τραβηγμένο πέναλτι που κέρδισε ο Τσιπτσίου από τον Λιχστάινερ και μετέτρεψε στο 18’ σε γκολ ο Στάνκου (δεύτερο στο τουρνουά, πρώτος σκόρερ για την ώρα!). Η ισοφάριση ήρθε στο 57’ με σουτ του Μεχμέντι μέσα από την περιοχή. Με τον πόντο αυτό οι Ελβετοί δε θα τα βάψουν και μαύρα, αφού με τέσσερις βαθμούς ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση, ακόμη κι αν ηττηθούν την τελευταία αγωνιστική από τη Γαλλία.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Ρατ (62’ Φιλίπ), Κίρικες, Τσιπτσίου, Πιντιλί (46’ Χόμπαν), Τόρσε, Κέσερου, Πρεπέλιτα, Στάνκου (84’ Αντόν), Γκριγκόρε, Σαπουνάρου.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Σόμερ, Λιχστάινερ, Σεφέροβιτς (63’ Εμπολό), Τσάκα, Μπεχράμι, Μεχμέντι, Ροντρίγκεζ, Τζεμαϊλί (83’ Λανγκ), Ντζουρού, Σαρ, Σακίρι (90’+ Ταρισάι).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα