Έτσι σκότωσαν τον Αμερικανό τουρίστα στη Ζάκυνθο (vid)

Tο πως έγινε ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του 22χρονου τουρίστα από ομάδα ατόμων στη Ζάκυνθο, έξω από μπαρ στην περιοχή του Λαγανά, δείχνει αποκαλυπτικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Πρώτο Θέμα.Τα πλάνα είναι από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μαγαζί και τα εξασφάλισε η ιστοσελίδα της εφημερίδας και οι εικόνες προκαλούν σοκ.

Διακρίνεται ο Μπακαρί να τρέχει και να προσπαθεί να ξεφύγει από τους διώκτες του. Τον ρίχνουν όμως κάτω, στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου. Μόλις σωράζεται στο έδαφος εκείνοι που τον κυνηγούν τον χτυπούν με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα χωρίς έλεος.

Τα χτυπήματα είναι δολοφονικά, αφού ο άτυχος Αμερικανός δεν φαίνεται ούτε μια στιγμή να έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί από το δρόμο. Τα χτυπήματα σταματούν όταν οι δράστες καταλαβαίνουν πως ο 22χρονος δεν έχει τις αισθήσεις του. Κάποιες κοπέλες που βρίσκονται σημείο μαζί με έναν – δύο άντρες προσπαθούν να σταματήσουν τους επιτιθέμενους.

Ο Μπακαρί, πεσμένος στο δρόμο, δεν κινείται και κάποιος προσπαθεί να του κάνει μαλάξεις. Μέσα σε πέντε λεπτά έρχεται ασθενοφόρο και παραλαμβάνει τον 22χρονο που πλέον δε ζει.

Δείτε το βίντεο με τις σκληρές εικόνες:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα