«Έφυγε, αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Το δικό τους τρόπο επέλεξαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, διοίκηση, οπαδοί και παίκτες, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον άλλοτε προπονητή της ομάδας, Τίτο Βιλανόβα, που δεν κατάφερε να βγει κερδισμένος στη μάχη με τον καρκίνο.

Σε ειδικό χώρο που δημιουργήθηκε στο Καμπ Νου, άπαντες, από τις 9 το πρωί του Σαββάτου, μπορούσαν να «αποχαιρετήσουν» τον 46άχρονο κόουτς, βάζοντας την υπογραφή τους. Οι αρχηγοί Κάρλες Πουγιόλ, Αντρές Ινιέστα, Τσάβι Ερντάνεθ και Βίκτορ Βαλντές, μαζί με τους ανθρώπους της διοίκησης, έσπευσαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και τίμησαν τον άλλοτε προπονητή τους.

Ακολούθησε πλήθος οπαδών και όχι μόνο της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι θέλησαν να αποδώσουν τα σέβη τους στον αδικοχαμένο άνθρωπο. Το γήπεδο έμεινε ανοικτό μέχρι τις 11 το βράδυ και θα ανοίξει πάλι την Κυριακή (27/4), από τις 9 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι, προκειμένου να εισρεύσει ο κόσμος που θέλει να βάλει την υπογραφή του. Τη Δευτέρα, στις 8 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Καθεδρικό Ναό της Βαρκελώνης και στη συνέχεια οι οικείοι του, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της Μπαρτσελόνα, θα συνοδεύσουν τον Τίτο Βιλανόβα στην τελευταία του κατοικία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα