«Έχουμε δει ότι όλα είναι πιθανά»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πιστεύει στη δυναμική της Εθνικής ομάδας, θεωρεί πως θα είναι επιτυχία η πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ και δηλώνει πως φαβορί θα είναι οι ομάδες που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

Ο διεθνής παίκτης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, τονίζοντας:
«Η Εθνική μας ομάδα είχε κάποιες επιτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις. Φαβορί είναι οι ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Προσωπικά θα είμαι πολύ ικανοποιημένος αν φτάσουμε στην επόμενη φάση. Από εκεί κι έπειτα, όπως έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, όλα είναι πιθανά.

Θυμάμαι πολύ καλά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Ήταν κάτι που μας έκανε πολύ χαρούμενους. Θέλω να είμαι 100% έτοιμος, ψυχικά και σωματικά, για να βοηθήσω την ομάδα μου από τη δική μου πλευρά.

-τη συνεργασία με Σάντος και Κλοπ: «Νιώθω τυχερός και χαρούμενος που έχω τη δυνατότητα να συνεργάζομαι με δύο τόσο καλούς προπονητές, όπως είναι ο Φερνάντο Σάντος και ο Γιούργκεν Κλοπ. Θα υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου στην Ντόρτμουντ, αν προχωρήσουν στο τουρνουά, αρκεί να κάνουν κι αυτοί το ίδιο για μένα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα