Ήλθε για τον Παναθηναϊκό αλλά τον αρπάζει ο ΠΑΟΚ

Ήλθε για να παίξει στον Παναθηναϊκό, αλλά ξαφνικά τον άρπαξε ο ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κατράνη. Ο 20χρονος αριστερός μπακ, που ήρθε στην Ελλάδα με άδεια από την Σεντ Ετιέν για να κλείσει στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ!

Ο Κατράνης αποκάλυψε χθες πως σήμερα ήταν πολύ πιθανό να υπέγραφε στον Παναθηναϊκό! Είχε μάλιστα μιλήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος του είπε πως πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και τον θέλει στους “πράσινους”.

Ο Κατράνης πείστηκε πως στο τριφύλλι θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, από έναν προπονητή που του έχει εμπιστοσύνη και ο ίδιος τον θεωρεί από τους κορυφαίους. Αυτό που ενδιέφερε βασικά τον Βολιώτη μπακ είναι να… παίζει, κάτι που δεν κατάφερε στους “στεφανουά”.

Ο δανεισμός του Κατράνη όμως, στον παναθηναϊκό κόλλησε στην επιθυμία του παίκτη να πληρώνεται από την Σεντ Ετιέν ή να εγγυηθεί η γαλλική ομάδα πως θα του καταβάλει τα χρήματα αν οι “πράσινοι” δεν μπορούν να… αντεπεξέλθουν στο 6μηνο!

Για να μπει σήμερα στο… κάδρο ο ΠΑΟΚ για Κατράνη! Στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας το… οικονομικό αγκάθι της υπόθεσης (λόγω της ανασφάλειας του νεαρού αμυντικού) και μαθαίνοντας το ξαφνικό ενδιαφέρον που προέκυψε από τον ΠΑΟΚ, έσπευσαν να διαψεύδουν τα περί Κατράνη!!!

Στο δια ταύτα: ο “δικέφαλος” που έχει μόνο τον Αζεβέδο αριστερό μπακ και τον Βιεϊρίνια που δεν θα… αντέξει για πολύ καιρό ακόμη να καλύπτει την θέση, μπήκε δυνατά σήμερα στο παιχνίδι απόκτησης του Κατράνη, με αποτέλεσμα ο 20χρονος μπακ να πάρει τον δρόμο για Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στα Γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι “ασπρόμαυροι” τον θέλουν δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι από την Σεντ Ετιέν. Μπορούν να του προσφέρουν οικονομική εγγύηση αλλά προορίζεται για δεύτερο – τρίτη λύση ενώ στον Παναθηναϊκό θα έπαιρνε ματς βασικού. Η επιλογή πάντως είναι του Κατράνη, που έχει και το πρέσινγκ του κολλητού και πρώην συμπαίκτη του, Λημνιού, για τον ΠΑΟΚ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα