Αγαστή συνεργασία και φυσικά τα λεφτά

 

Δεν θέλησε να πει πολλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης βγαίνοντας από τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, ωστόσο μία ατάκα του ήταν ικανή να μας οδηγήσει σε συμπεράσματα.

Ο πρόεδρος της Aegean έκανε λογοπαίγνιο με το όνομα της Δούρου (γήπεδο ‘Α-ρένα Δούρου’) που σημαίνει πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Άρα, το ποσό των 20.000.0000 ευρώ παραμένει σταθερό στη θέση του, όπως έχει συμφωνηθεί εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Βέβαια, με τα έργα κατασκευής να ξεκινάνε πια το 2016, η Περιφέρεια γνωρίζει πως τα χρήματα θα πρέπει να αποδοθούν μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών, κάτι που διευκολύνει τη θέση της, καθώς είναι γνωστό ότι πειράχθηκαν ταμειακά διαθέσιμα της χώρας. Ωστόσο, το ποσό είναι μάλλον μικρό για τα δεδομένα των διαθέσιμων ως προς την υλοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων και προφανώς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη εταιρία πέραν της «Δικέφαλος ΑΕ» που να υπόσχεται ένα τόσο μεγαλειώδες έργο για τη χώρα και μάλιστα σε ένα γεωγραφικό σημείο που ανήκει στην ΑΕΚ που δεν καταπατά κανέναν και τίποτα.

Μετά από αυτή τη συνάντηση είναι πλέον αδιαμφισβήτητο πως έχουν οι χορηγίες για την κατασκευή αυτού του έργου έχουν βρεθεί, αλλά δεν ανακοινώνονται μέχρι τις τελικές άδειες που χρονοτριβούν λόγω της στάσης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα