«Αγκάθι» το υψηλό του συμβόλαιο

Οριστική και αμετάκλητη είναι η επιλογή του Βίτορ Περέιρα για το κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας, αφού ο εκλεκτός του δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο Λουίς Νέτο.

Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας που έφτιαξε το όνομά του στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Σιένα και στη συνέχεια ντύθηκε στα γαλάζια της Ζενίτ, είναι στην κορυφή της λίστας του συμπατριώτη του προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο παρά τη διάθεση και των δύο για συνεργασία, υπάρχει ένα γεγονός που φρενάρει την υπόθεση και αυτό δεν είναι άλλο από το συμβόλαιο του 26χρονου αμυντικού.

Ο Νέτο αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο ευρώ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και διάθεση να ρίξει το κασέ του δεν φαίνεται να υπάρχει από την πλευρά του ο μάνατζέρ του, γεγονός που σημαίνει ότι στην Ελλάδα –και μαζί με την εφορία– ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να ξοδέψει κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για ένα ετήσιο συμβόλαιο. Τέτοια λεφτά για αμυντικό είναι δύσκολο να διαθέσει, οπότε το θέμα παραμένει στάσιμο. Μένει να δούμε αν τελικά ο Περέιρα θα πείσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ή αν τελικά οι πρωταθλητές θα στραφούν σε μία πιο οικονομική λύση, όπως αυτή του Μπρούνο Άλβες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα