«Αγκαζέ» Αστέρας και Ξάνθη

Έχοντας πετύχει από ένα γκολ και βάζοντας από ένα βαθμό στο… σακούλι, αποχώρησαν από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης και η Ξάνθη. Στην αναμέτρηση με την οποία «άνοιξε η αυλαία» του σημερινού (3/2) προγράμματος για την 20η αγωνιστική της Super League.

Οι Αρκάδες έδειξαν από την αρχή διάθεση να μπουν σε… θέση οδηγού. Προσπάθησαν, χωρίς να αμελούν τα ανασταλτικά τους καθήκοντα, να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των ακριτών. Οι οποίοι είχαν παραταχθεί με ξεκάθαρο στόχο να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους. Έτσι, οι φάσεις στο πρώτο 45λεπτο ήταν ελάχιστες, αφού οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν.

Με δύο εξαιρέσεις. Όταν οι άμυνες δεν έφεραν σε πέρα το καθήκον τους και επιτεύχθηκαν, μάλιστα με διαφορά δευτερολέπτων, τα δύο γκολ που -τελικά- διαμόρφωσαν το σκορ. Οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» το σκορ στο 29′ με τον Τσιλιανίδη. Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν την επιτυχία τους αφού, με τη σέντρα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κάστρο. Στην επανάληψη ο αγώνας απέκτησε καλύτερο ρυθμό. Αστέρας (πιο «κλασικές») και Ξάνθη είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά τις σπατάλησαν. Έτσι το 1-1 δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες έχουν από 28 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα