Αθωώθηκε ο Πελετίδης για τους φακέλους των εργαζομένων

Αθωώθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης που κάθισε ξανά σήμερα στο εδώλειο του κατηγορουμένου για παράβαση καθήκοντος επειδή το 2014 δεν έδωσε για έλεγχο τους ατομικούς φακέλους εργαζομένων.

Ο δήμαρχος Πατρέων εξήλθε καταχειροκροτούμενος από τους εργαζόμενους του δήμου που βρίσκονταν έξω από το δικαστικό μέγαρο. «Το δίκαιο πάντα πρυτανεύει. Συνεχίζουμε τους αγώνες μας επειδή είναι για το δίκαιο, για την προκοπή του λαού. Ενωμένοι, με μακριά τα ζιζάνια της διχόνοιας, θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των εργαζομένων για δουλειά και προκοπή στην πόλη» τόνισε σε μια σύντομη δήλωσή του προς τους συγκεντρωμένους.

Νωρίτερα, πορεία από το δημαρχείο της Πάτρας στα δικαστήρια πραγματοποίησαν περίπου 200 δημοτικοί υπάλληηλοι που συμπαραστέκονται στο δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη ενόψει της σημερινής δίκης για την άρνησή του να δώσει στοιχεία και φακέλους των εργαζομένων στο δήμο Πατρέων.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 7 το πρωί έως τις 11.

Κατά την πορεία προς το Δικαστικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος συνοδευόταν από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Αντιδημάρχους, δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, αλλά και εργαζόμενους του Δήμου, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί, έξω από το Δημαρχείο.

thebest.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα