“Ακροδεξιός σκοταδιστής ο Καμμένος”

Βολές κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον “Καθημερινή της Κυριακής”. Ο πρόεδρος του Ποταμιού χαρακτήρισε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας “ακροδεξιό σκοταδιστή” ενώ είπε ακόμα ότι το κόμμα του  θα στηρίξει μια άλλη κυβέρνηση “αν ο κ. Αλ. Τσίπρας συνειδητοποιήσει την ανάγκη να επιλεγούν πρόσωπα κεντρώας αντίληψης, χωρίς ιδεοληψίες και προτάξει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για τη σωτηρία της χώρας”.

Στη συνέντευξή του, ο επικεφαλής του “Ποταμιού” δηλώνει επίσης πρόθυμος να μεταβεί μαζί με τον κ. Αλ. Τσίπρα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προκειμένου το “Ποτάμι” να βοηθήσει την κυβέρνηση στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, αλλά και απευθύνει μια προειδοποίηση στον πρωθυπουργό.

“Αν επιλέξει να πάει σε εκλογές, αυτές πρέπει να γίνουν με απλή αναλογική”, τονίζει και υπενθυμίζει στον κ. Τσίπρα ότι υπάρχουν οι 200 βουλευτές για να ψηφίσουν την άμεση αλλαγή του εκλογικού συστήματος, προκαλώντας τον, έτσι, να φανεί συνεπής σε μια έστω προεκλογική υπόσχεσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα