Ακόμη και με Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!

Την πρώτη του χρονιά στο NBA ήταν ανάμεσα στους δέκα καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες του πρωταθλήματος. Τη δεύτερη βοήθησε την ομάδα του να μπει στα Play Off και χαρακτηρίστηκε ως ο παίκτης με την καλύτερη εξέλιξη. Φέτος πάει να τα σαρώσει όλα!

Στην τρίτη του χρονιά στο NBA είναι ασταμάτητος. Προφανώς και είναι νωρίς ακόμη, αφού έχει παίξει σε δύο μόλις παιχνίδια, αλλά η σταθερότητά του είναι απόδειξη ότι φέτος οι αριθμοί του θα είναι εξαιρετικά ανεβασμένοι. Πέρσι για παράδειγμα, αν ξεπερνούσε τους 15 πόντους και τα 7-8 ριμπάουντ ήταν είδηση και μιλούσαμε όλοι για μία εξαιρετική παρουσία. Φέτος σε δύο ματς έχει μέσο όρο 23,5 πόντους και 9 ριμπάουντ με εξαιρετικά ποσοστά. Φτάνει σε αυτές τις επιδόσεις χωρίς να εκβιάζει δηλαδή επιθέσεις, αλλά μετέχοντας με ωριμότητα στο παιχνίδι μίας μάλλον μέτριας ομάδας. Δεν έχει δηλαδή τον συμπαίκτη εκείνο που θα τον ταΐσει, ότι κάνει το καταφέρνει χάρη στην ικανότητά του να παίζει σε πολλές θέσεις μέσα στο παρκέ.

Είναι φανερή και η βελτίωσή του στα μακρινά σου, κάτι που ήταν το ζητούμενο τα προηγούμενα χρόνια. Το ποσοστό του στα τρίποντα είναι 50%. Αν συνεχίσει έτσι, που θα συνεχίσει αφού δεν έχει λόγο να ρίξει ρυθμούς, ο Γιάννης θα φορέσει για τελευταία σεζόν τη φανέλα των Bucks και μάλλον θα μετακομίσει σε μεγαλύτερη ομάδα του ΝΒΑ. Τρία χρόνια σε μία τόσο κακή ομάδα είναι πολλά…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα